info@alpin-sport.si / +386 (0)41 739 693
Reference
  • PROIZVODNJA ŠPORTNE OPREME
  • ZARISOVANJE IGRIŠČ
  • ZAŠČITNE MREŽE
  • MEHKA ZAŠČITA

Mnenja strank

Priprava in izdelava puš za odbojko v dvorani (parket), poplavna tla. Delo opravljeno leta 2006 - zelo kvalitetno (inovativno, posebna zaščitna masa), nobenih težav tudi ob večjih poplavah v Kostanjevici. Tudi vsa dodatna oprema (stebri mreža) uporabna še danes.

Z Iztokom Kogelnikom oz. firmo Alpin odlično sodelujemo že več kot 10 let. Ker so zelo prilagodljivi, pa tudi ažurni in kvalitetni, ne vidim ovir, da ne bi sodelovali tudi v bodoče.

Podjetje ALPIN IZTOKA KOGELNIKA nam že vrsto let ureja telovadnico in dobavlja športne rekvizite. Z njimi smo zelo zadovoljni, saj je potreben le telefonski klic ali elektronsko sporočilo in stvari so že urejene. Še tako naprej!

Na naši šoli so v šolski telovadnici izvedli veliko del - od popravila orodij, nabavo novih orodij, izdelavo vrtne hiše na podružnični šoli, ureditev košev za košarko. Najbolj pa smo zadovoljni z izdelavo stenskih oblog v telovadnicah. Želimo vam še veliko poslovnega uspeha in zadovoljnih naročnikov.

S sodelovanjem s podjetjem Alpin- športna oprema smo bili izredno zadovoljni. Delo so opravili v dogovorjenem terminu, strokovno, izredno natančno in kvalitetno. Z njihovo preureditvijo - nove črte na parketu, nove obloge sten, izgleda telovadnica kot nova. Vsakemu bi priporočila njihovo delo.

Pri podjetju smo naročili zunanje nogometne gole. Zelo smo bili zadovoljni s samim strokovnim svetovanjem od naročila pa do same montaže. Izdelek je vsak dan v uporabi in je zelo kvaliteten. Priporočam.