info@alpin-sport.si / +386 (0)41 739 693
Predstavitev

Smo družinsko podjetje ALPIN – Športna oprema Maribor, z več kot 20-letno tradicijo, specializirano za področje proizvodnje, prodaje in servisa športne opreme. Podjetje ALPIN je bilo ustanovljeno leta 1991, s stalnim sedežem v Mariboru. Od skromnih začetkov prodaje nekaterih vrst žog, smo sčasoma svojo dejavnost razširili na prodajo in servisiranje vseh vrst šolske in klubske športne opreme, za športe na notranjih in zunanjih športnih površinah.

NAŠE POSLANSTVO

Ponosni smo, da se nam je uspelo, od začetne prodaje manjšega obsega športne opreme, v zelo kratkem času razviti v široko prodajo ter se specializirati za proizvodnjo, obnovo, montažo in servis vseh vrst športne opreme. Zato čutimo, da je naše poslanstvo nenehno širjenje kvalitetne ponudbe. Ob tem je naša pozornost primarno usmerjena v kakovost naših storitev, ki jih kljub širjenju programa ohranjamo na visokem nivoju. Najpomembnejše so nam zadovoljne stranke, ki so deležne kvalitetnih in varnih produktov, kar potrjuje njihovo odločitev za sodelovanje z nami.

SODELUJEMO S:

  • V letu 2017 smo nadgradili naše uspešno sodelovanje in postali generalni zastopnik proizvajalca profesionalne športne opreme Coma – sport.
  • Že več kot 20let sodelujemo in dobavljamo blago vodilnega svetovnega proizvajalca trampolinov Eurotramp.
  • Dobavljamo blago nemškega proizvajalca športne opreme Haspo in Bänfer.
                           

 

Sodelujemo s slovenskimi rokometnimi klubi Lige prvakov, zaupana nam je bila dodatna oprema psihiatričnih bolnišnic, različnih prevzgojnih in drugih zavodov. Redno sodelujemo z vrsto šol, vrtcev in drugih večjih športnih organizacij po celotni Sloveniji, kot tudi tudi v Avstriji, na Hrvaškem in v Italiji. Za dobavo športne opreme za vrtce in igralnice pa smo povezani z uspešnimi nemškimi partnerji, ki nam zagotavljajo produkte v izjemni kakovosti.

CERTIFIKAT BONITETNE ODLIČNOSTI

Naše podjetje je v letu 2017 pridobilo AAA certifikat bonitetne odličnosti.

Poslovni subjekti z bonitetno oceno odličnosti poslujejo odlično in uživajo zaupanje poslovne javnosti. Bonitetna ocena odličnosti namreč temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Bonitetna ocena odličnosti ima večletno tradicijo v 18 evropskih državah. V teh državah si poslovni subjekti s certifikatom utrjujejo ugled ter zaupanje v domačem in tujem poslovnem okolju.

Mnenja strank

Priprava in izdelava puš za odbojko v dvorani (parket), poplavna tla. Delo opravljeno leta 2006 - zelo kvalitetno (inovativno, posebna zaščitna masa), nobenih težav tudi ob večjih poplavah v Kostanjevici. Tudi vsa dodatna oprema (stebri mreža) uporabna še danes.

Z Iztokom Kogelnikom oz. firmo Alpin odlično sodelujemo že več kot 10 let. Ker so zelo prilagodljivi, pa tudi ažurni in kvalitetni, ne vidim ovir, da ne bi sodelovali tudi v bodoče.

Podjetje ALPIN IZTOKA KOGELNIKA nam že vrsto let ureja telovadnico in dobavlja športne rekvizite. Z njimi smo zelo zadovoljni, saj je potreben le telefonski klic ali elektronsko sporočilo in stvari so že urejene. Še tako naprej!