info@alpin-sport.si / +386 (0)41 739 693
ODBOJKA

STEBRI ZA ODBOJKO, ODBOJKARSKA STOJALA / ODBOJKARSKE MREŽE / ČRTE ZA ODBOJKO / ŽOGE IN OSTALO


OPREMA  ZA ODBOJKO

STEBRI ZA ODBOJKO, ODBOJKARSKA STOJALA

Glede na vrsto stebrov – vtični, fiksni ali premični stebri, je potrebno pripraviti primerno talno podlago (primere za to si lahko ogledate v galeriji). Odbojkarska stojala Alpin so v celoti certificirana po standardu EN 1271.

Pri vtičnih stebrih izdelujemo sidra in puše v telovadnicah ali na zunanjih igriščih, fiksni stebri so betonirani ali vijačeni, med tem ko so premični izdelani z obtežbo ter s kolesi, ki omogočajo hitro postavitev in odstranitev odbojkarske mreže.

Po naročilu izdelujemo in montiramo tudi mehko zaščito stebrov, pri čemer je kakovost in barva po želi naročnika.

ODBOJKARSKE MREŽE

Dobavljamo kakovostne mreže z antenami, za profesionalno in rekreativno uporabo. Poleg tega pa nudimo tudi cenovno ugodno popravilo dotrajanih odbojkarskih mrež.

ČRTE ZA ODBOJKO

Izdelujemo črte za odbojko na vseh podlagah. Za potrebe igranja odbojke na mivki ali na travi, proizvajamo črte-trakove z vso dodatno opremo.

Za podrobnosti glede črt na trdih podlagah in notranjih igriščih, si oglejte stran zarisovanje/liniranje športnih igrišč.

ŽOGE IN OSTALO

Dobavljamo kakovostne odbojkarske žoge za profesionalno rabo klubov ter za rekreativno šolsko uporabo osnovnih šol in drugih ustanov.

Poleg osnovne opreme za odbojko, dobavljamo tudi dodatno opremo, kot so sodniška stojala, držala/vozički za stebre, nosilci mrež ter antene za tekmovalno odbojko.

V športne pode vgrajujemo tudi puše, ALU ali medeninaste kroge s pokrovi športnega poda.