info@alpin-sport.si / +386 (0)41 739 693
GIMNASTIKA

TELOVADNE GREDI / TRAMPOLINI / BRADLJE / ODRIVNE DESKE IN KOZE / PLEZALA IN KROGI NA VRVEH


OPREMA ZA GIMNASTIKO

TELOVADNE GREDI

Rabljene telovadne gredi

Nudimo cenovno ugodno servisiranje in obnovitev starih telovadnih gredi iz lesa. Gredi po želji tapeciramo oz. oblazinimo.

Nove telovadne gredi

Proizvajamo nove telovadne lesene gredi ter dobavljamo kakovostne telovadne gredi znanega športnega proizvajalca.

Športne gredi slovijo po:

  • visoki stabilnosti;
  • bazi iz vlažilnih elementov;
  • posebni nastavitvi nog, ki omogoča enostavno spuščanje in dvigovanje gredi na željeno višino;
  • dodanih varnostnih polnilih.

Gred je postavljena na noge iz jeklene osnove, ki skupaj s proti drsno zaščito ter zatiči zagotavlja stabilnost gredi. Gred je enostavno nastavljiva po višini (75-125 cm). Udarni blazinasti elementi na gredi pa omogočajo izvedbo zahtevnih gimnastičnih vaj.

Gred je v celoti oblazinjena, osnovne dimenzije brez nog: DxŠxV 500x10x16 cm. Tekalne in pohodne plasti so oblazinjene. Njihovo polnilo je iz poliuretanske pene, kar preprečuje poškodbe telovadca.

TRAMPOLINI

Proizvajamo ter dobavljamo šolske športne trampoline Alpin ter uvažamo trampoline vseh vrst, nemškega proizvajalca Eurotramp.

Za potrebe osnovnošolskega pouka proizvajamo šolske trampoline, namenjene lažjim skokom in vajam na šolskem parterju. Šolski modeli so precej cenejši od ostalih modelov. Sestavljeni so iz enostavne okvirne konstrukcije, vzmeti ter ponjave iz sintetike, ki ne drsi in se ne trga. Zraven proizvodnje zagotavljamo tudi servis in cenovno ugodnejšo obnovo dotrajanih trampolinov.

Za profesionalne potrebe, po skokih in akrobatiki, dobavljamo trampoline nemškega proizvajalca Eurotramp, katerega trampolini slovijo po izredni kvaliteti in ter GS preverjeni kakovosti. Upamo si trditi, da bodo trampolini Alpin in Eurotramp zadovoljili še tako zahtevne uporabnike na profesionalnem ter rekreativnem področju.

BRADLJE
ODRIVNE DESKE IN KOZE
PLEZALA IN KROGI NA VRVEH