info@alpin-sport.si / +386 (0)41 739 693
ZARISOVANJE IGRIŠČ

BRISANJE ALI OBNOVA OBSTOJEČIH ČRT / BARVANJE IN TONIRANJE VEČJIH PLOSKEV / RISANJE OBČINSKIH GRBOV IN DRUGIH LOGOTIPOV


ZARISOVANJE IGRIŠČ NA RAZLIČNE PODLAGE

Zraven ponudbe športne opreme smo pri podjetju Alpin specializirani tudi za izdelavo črt in ploskovnih toniranj športnih igrišč.

Več kot 20-letne izkušnje nam omogočajo visokokakovostno izvedbo različnih poslikav športnih površin. Črte zarisujemo za vse športne panoge, med katerimi so najpogostejše: KOŠARKA, NOGOMET, ROKOMET, ODBOJKA, BADMINTON, SQUASH, MED DVEMA OGNJEMA, OTROŠKE IGRE (ristanc, gobica, pismo itd.). Najpogostejša podlaga v dvoranah je parket, izven dvoran pa asfalt in tartan. Veliko izkušenj imamo tudi z barvanjem na PVC podlage.

Kot zelo uspešna in kvalitetna se je v praksi pokazala tudi obnova ter brisanje in vnovično zarisovanje črt, kjer je to potrebno.

Na terenu se srečujemo z različnimi vrstami podlag, med katerimi ima vsaka svojevrsten način obdelave. Da zagotovimo trajno obstojnost ustvarjene poslikave, površino naknadno tudi zaščitimo z akrilnimi premazi in barvami.

NOTRANJE POVRŠINE IGRIŠČ:

parket

PVC in druge plastične mase

ZUNANJE POVRŠINE IGRIŠČ:

asfalt in beton

tartan

trava

mivka itd.

BRISANJE ALI OBNOVA OBSTOJEČIH ČRT

Namesto dragega brušenja dvoranskih črt, vam nudimo cenovno ugodnejšo možnost delnega izbrisa določenih črt ter zarisovanje novih (npr. izbrišemo samo črto za tri točke ali samo avt linijo).

Lahko pa se odločite za obnovo že obstoječih črt, ki ostanejo v istih barvah, oblikah in dimenzijah.

BARVANJE IN TONIRANJE VEČJIH PLOSKEV

Zaradi boljše orientacije in lepšega, popestrenega izgleda na igriščih, barvamo ali toniramo tudi večje ploskve med črtami oz. območja znotraj ali zunaj igrišča:

  • barvanje košarkarskih krogov,
  • barvanje znotraj »rakete«,
  • barvanje okolice igrišč.

RISANJE OBČINSKIH GRBOV IN DRUGIH LOGOTIPOV

Velikokrat se, v namen prepoznavnosti in promocije, na športne površine naslikajo tudi razni grbi, logotipi ali druge grafike. Najpogosteje se rišejo različni grbi v kroge košarkarskega igrišča. V kolikor je potrebno, uredimo tudi grafično predlogo, katere slikovni motiv v ustrezni dimenziji prenesemo na športno površino.

OGLEJTE SI NAŠE REFERENCE