info@alpin-sport.si / +386 (0)41 739 693
Proizvodnja

GOLI ALPIN / KOŠARKARSKE KONSTRUKCIJE ALPIN / ODBOJKARSKA OPREMA ALPIN / BLAZINE ALPIN / ALPIN STOJALA ZA BADMINTON / TRAMPOLINI ALPIN / LETVENIKI ALPIN / ŠOLSKE ŠPORTNE KLOPI ALPIN / VOZIČKI ZA ŽOGE ALPIN / OMARA ZA REKVIZITE ALPIN / TELOVADNE SKRINJE ALPIN / ŠOLSKE KOLESARNICE IN STOJALA ZA KOLESA ALPIN


proizvodnja / jeklen gol 300x200 Alpin

jeklen gol 300×200 Alpin

Proizvajamo ter vgrajujemo kakovostno športno opremo.

GOLI ALPIN

Proizvajamo, ter vgrajujemo kvalitetne rokometne, nogometne in hokejske gole iz aluminija, kovine ali lesa. Goli so lahko vseh oblik in barv, po želji naročnika. Gole, ki so namenjeni za urbana igrišča tudi cinkamo, ter tako povečamo življenjsko dobo in odpornost na zunanje dejavnike (vremenski vplivi, vandalizem ipd).

Goli Alpin so lahko:

  • fiksni (izdelani v enem kosu, močnejša izvedba, odporni proti vandalizmu);
  • sestavljeni (lažji za transport, zavzamejo manj prostora, izdelani v skladu s standardom EN 748).

Goli Alpin so primerni za:

KOŠARKARSKE KONSTRUKCIJE ALPIN

Košarkarske konstrukcije so najpogosteje varjene v enem kosu, poznamo pa tudi manj pogoste vijačene. Košarkarske konstrukcije so skladne z standardom EN 1270.

  • Fiksna košarkarska konstrukcija
  • Stenska košarkarska konstrukcija
  • Odmična košarkarska konstrukcija
  • Viseča-dvižna košarkarska konstrukcija

Na te vrste konstrukcij je možno montirati več vrst košarkarskih tabel, odvisno od želje naročnika. Najpogosteje se uporabljajo table iz poliestra (PE), sekurit stekla, lesa in grafita.

ODBOJKARSKA OPREMA ALPIN

Odbojkarska oprema Alpin je lahko standardna ali izdelana po naročilu.

Stebri za odbojko, odbojkarska stojala, mehka zaščita stebrov

Glede na vrsto stebrov – vtični, fiksni ali premični stebri, je potrebno pripraviti primerno talno podlago. Fiksni stebri so betonirani ali vijačeni, med tem ko so premični izdelani z obtežbo in
s kolesi, ki omogočajo hitro postavitev in odstranitev odbojkarske mreže.

Črte za odbojko

Izdelujemo črte za odbojko na vseh podlagah. Za potrebe igranja odbojke na mivki ali na travi, proizvajamo črte-trakove z vso dodatno opremo.

BLAZINE ALPIN

Izdelujemo nove blazine ter popravljamo stare, dotrajane blazine vseh dimenzij in materialov. Vse nove blazine so prevlečene s proti drsno prevleko v skladu z vsemi varnostnimi standardi EN ISO 5903, 5904, 5905, 5907.

Osnovne blazine za vadbo

  • blazina za lestvine/letvenike
  • blazine za karate
  • polivalentne blazine

ALPIN STOJALA ZA BADMINTON

Izdelujemo vtična ali premična stojala za badminton. Pri vtičnih stojalih je potrebno izdelati sidra in puše, tako kot pri odbojkarskih stebrih, med tem ko so premična stojala za badminton opremljena z lastno obtežbo, ki zagotavlja stabilnost mreže in stojala. Stojala Alpin omogočajo hitro postavitev badmintonskega igrišča.

TRAMPOLINI ALPIN

Za potrebe osnovnošolskega pouka proizvajamo šolske trampoline, namenjene lažjim skokom in vajam na šolskem parterju. Šolski modeli so precej cenejši od ostalih modelov. Sestavljeni so iz enostavne okvirne konstrukcije, vzmeti ter ponjave iz sintetike, ki ne drsi in se ne trga.

LETVENIKI ALPIN

Letvenik Alpin je vsestranski in nepogrešljiv pripomoček pri izvajanju gimnastičnih in drugih razteznih vaj. V večini primerov so letveniki visoki med 210 in 260 cm. Sestavljeni so iz 9 do 16 lesenih klinov. Lica letvenikov so iz močnega mehkega lesa. Klini so premera 35 mm in so iz masivnega lesa.

ŠOLSKE ŠPORTNE KLOPI ALPIN

Šolske športne klopi so običajno iz lesa in se uporabljajo za različne namene: za šolske tekme, za rezervne igralce ipd. Stabilne noge iz masivnega lesa so opremljene z gumijastimi podlogami in zagotavljajo maksimalno stabilnost klopi, brez drsenja. Zgornja ploskev klopi je iz kakovostnega vezanega lesa.

VOZIČKI ZA ŽOGE ALPIN

Voziček za žoge Alpin je lahko standardnih velikosti ali izdelan po željah uporabnika. Mirno vožnjo in premikanje vozička za žoge omogočajo 4 kakovostna kolesa, ki ne puščajo sledi na parketu oz. drugih športnih podlagah. Voziček je narejen iz železne konstrukcije, mreže ter koles. Voziček za žoge Alpin je na voljo z vratci in ključavnico ter brez in ga je možno dobiti v vseh barvah. Po želji voziček tudi pocinkamo.

OMARA ZA REKVIZITE ALPIN

Omara za rekvizite Alpin je lahko standardnih velikosti ali izdelana po željah uporabnika. Omara za športne rekvizite Alpin je proizvedena iz železne konstrukcije, mreže, ter polic. Omara je na voljo z vratci in ključavnico ali brez in jo je možno dobiti v vseh barvah.

TELOVADNE SKRINJE ALPIN

Telovadne skrinje Alpin so na voljo v različnih velikostih (1,3,5 ali 6-delni set). Izdelane so iz čvrste lesene površine in lakirane z naravnim lakom. Opremljene so s širokimi ročaji na straneh, kar zagotavlja enostavno rokovanje. Vrh skrinje je oblazinjen s kakovostno peno, ki preprečuje udarce, in prevlečen z usnjeno prevleko, izdelano iz kravjega usnja. Stabilnost skrinje zagotavljajo 4 široke noge, ki so zaščitene z nedrsečo gumo. Skrinji je možno dodati tudi vgrajen mehanizem za varen prevoz.

ŠOLSKE KOLESARNICE IN STOJALA ZA KOLESA ALPIN

Izdelujemo ter postavljamo kolesarnice, namenjene večjim ustanovam (osnovnim šolam, športnim zavodom…). Kolesarnice Alpin so proizvedene iz železne konstrukcije, s streho ali brez ter so možne v vseh barvah in različnih oblikah.
Proizvajamo nevarovane kolesarnice ter stojala za kolesa in varovane kolesarnice z kletko z držali za kolesa ter skupno ključavnico.

OGLEJTE SI NAŠE REFERENCE