info@alpin-sport.si / +386 (0)41 739 693
OPREMLJANJE VRTCEV

OPREMLJANJE VRTCEV IN OTROŠKIH IGRALNIC

Opremljamo vrtce in montiramo igrala vseh vrst na zunanjih in notranjih površinah. Zagotavljamo kvalitetno opremo za notranje in zunanje otroške igralne površine vrtcev. Dobavljamo in montiramo profesionalna igrala vodilnih avstrijskih, nemških in finskih podjetij na področju opremljanja vrtcev (LAPPSETT, HABA, WEHRFRIZT, FRITZ & FRIDRICH idr.). Naše rešitve so po izgledu, uporabnosti in varnosti primerne za večje in manjše skupine otrok ter za lokacije, kjer je frekvenca uporabe povečana – npr. v trgovskih centrih in restavracijah, ki namenjajo poseben kotiček tudi igri otrok.

NAŠE DEJAVNOSTI:

Zagotavljamo celovito podporo ob opremi vrtcev in drugih igralnih površin za otroke:

  • SVETUJEMO pri načrtovanju igrišč, igralnic, terapevtskih igral in drugih prostorov, namenjenih igri, rekreaciji in terapiji;
  • POSKRBIMO ZA DOBAVO IN VGRADNJO orodja, po potrebi uredimo tudi podlage z ustreznimi gradbenimi deli;
  • ZAGOTAVLJAMO STROKOVNE PREGLEDE, VZDRŽEVANJE TER SERVISIRANJE vgrajene igralne opreme.
DODATNA OPREMA IGRALNIC IN IGRIŠČ

S pomočjo naših preostalih storitev (mehka zaščita sten, zaščitne mreže, zarisovanje igrišč,…) vam zraven montaže igral nudimo tudi drugo opremo igralnic, telovadnic in zunanjih športnih igrišč. Kvaliteto zagotavljamo na podlagi več kot 20-letnih izkušenj na področju opremljanja in vzdrževanja športnih površin in prostorov vrtcev, šol, različnih športnih klubov in večjih športnih dvoran ter zunanjih igrišč.

 

OPREMLJANJE IGRALNIC

MONTAŽA IGRAL